Valuta:
Netherlands

Verzenden & retouren

Wij bieden een snelle verzending naar de hele wereld. Geen belasting! Beste service! Over het algemeen levertijd is ongeveer 3-7 werkdagen. Bestellingen worden binnen 48 uur worden verzonden, zodra uw bestelling is verzonden, onze klantenservice e-mail te sturen met het bijhouden van nummers aan u. Als je niet krijgt geen informatie is over uw bestelling, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zullen we controleren.

Bestellingen kunnen worden uitgesteld om redenen:

1. "Bill To" en "Ship to" adressen zijn niet hetzelfde.
2. Product stroom niet op voorraad is.
3. Orde is in afwachting van een credit goedkeuring en verificatie.

Terugkeer en Exchange-beleid

Als groothandel en detaillist, het is onze business to lange tijd zakelijke relatie met klanten te onderhouden.
Ik hoop dat je kunt begrijpen dat wij accepteren alleen rendement voor uitwisseling of terugbetaling om de volgende redenen:
1. Verzenden fouten
2. Beschadigde artikelen
3. Ontevredenheid (zie details)

Over "Ontevredenheid", laten we grootte veranderen of omruiling andere stijl: binnen 3 dagen, vergeet dan niet om ons uw naam en order ID wanneer u wilt andere maat of kleur te wisselen. als de ander item prijs hoger is, moet u de extra te betalen en hebben ook te restocking fee, verzendkosten te betalen door Western Union betaling. Als terugkeer item, verzendkosten, restocking fee en een 15% niet-terugbetaalbare creditcard lading wordt afgetrokken van het kredietbedrag.

Bestelling annuleren Beleid

Als u wilt uw bestelling te annuleren, neem dan contact op met onze klantenservice na je bestelling binnen 6 uur, vóór punt niet levering. Zo jammer dat we niet orde toen het schip ze uit kunnen annuleren. Dank u voor uw begrip. Als je er op staat om uw bestelling te annuleren, let dan op onze terugkeer beleid. 15% niet-terugbetaalbare creditcard lading wordt afgetrokken van het kredietbedrag.

Aandacht:

1. Alle ruilen of retourneren producten, moeten hun oorspronkelijke staat niet versleten, gewijzigd of gewassen te houden, met aangehechte alle tags.
2. U moet contact met ons klantenservice binnen 3 dagen wanneer u uw item.

Hoop dat we kunnen begrijpen elkaar. Heeft u vragen dan kunt u ons mailen; we zal aanwezig zijn om alle zaken en werken samen met u om het op te lossen.