Valuta:
Netherlands

Privacy verklaring

Welkom op onze online winkel. Ons doel is dat u zich zo comfortabel gebruik van onze website als u winkelen in uw plaatselijke winkelcentrum. Wanneer je product (en) te kopen van onze website, nemen we de kwestie van de veiligheid serieus. Elke keer dat u uw creditcardnummer, uw factuur- en verzendkosten informatie in te voeren bij het winkelen, zullen we de industrie-standaard Secure Sockets Layer (SSL) technologie te gebruiken om de informatie wordt onderschept voorkomen.

Onze toewijding aan privacy

Uw privacy is belangrijk voor ons. Om uw privacy veilig te houden, bieden wij deze mededeling waarin onze online informatie praktijken en de keuzes die je kunt maken over de manier waarop uw informatie wordt verzameld en gebruikt. Om dit bericht gemakkelijk te vinden, maken we het beschikbaar op onze homepage en op elk punt waar persoonlijk identificeerbare informatie kan worden gevraagd.

De informatie die wij verzamelen:
Deze mededeling is van toepassing op alle verzamelde of op onze website verstrekte informatie. Op sommige pagina's kunt u producten bestellen, maak verzoeken en register om materialen te ontvangen. De soorten persoonlijke informatie verzameld op deze pagina's zijn naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, creditcard / betaalkaart informatie. Op sommige pagina's kunt u informatie over andere mensen te dienen. Bijvoorbeeld, als u een gift online bestellen en willen dat rechtstreeks verzonden naar de ontvanger, moet u het adres van de ontvanger in te dienen. In dit geval, de aard van de persoonlijke informatie die verzameld zijn naam, adres, telefoonnummer.

The Way We gebruiken informatie:
We gebruiken de informatie die u over uzelf bij het plaatsen van een bestelling alleen voor die bestelling te voltooien. We deze informatie niet aan derden, behalve voor zover nodig is om die bestelling te voltooien. We gebruiken de informatie die u over iemand anders bij het plaatsen van een bestelling alleen om het product te verzenden en te bevestigen levering. We deze informatie niet aan derden, behalve voor zover nodig is om die bestelling te voltooien. We maken gebruik van niet-identificatie en geaggregeerde informatie om onze website beter te ontwerpen en te delen met adverteerders. Zo kunnen we een adverteerder vertellen dat X aantal individuen een bepaald gebied op onze website, of dat Y aantal mannen en Z aantal vrouwen vulden ons inschrijfformulier bezocht, maar we zouden niet iets dat kan worden gebruikt voor het identificeren openbaren die individuen. Ten slotte, hebben we nooit gebruikt of delen van de persoonlijk identificeerbare informatie die ons online op een manier die geen verband houden met de hierboven beschreven die zonder ook het verstrekken van u de mogelijkheid om opt-out of anderszins dergelijk niet-verwante toepassingen te verbieden.

Onze toewijding aan Data Security

Om ongeautoriseerde toegang te voorkomen, nauwkeurigheid van de gegevens, en zorgen voor het juiste gebruik van informatie, hebben we in de plaats geschikte fysieke, elektronische en bestuurlijke procedures te beschermen en beveiligen van de informatie die we online verzamelen.

Hoe kunt u toegang en correctie van uw informatie:
Je kan de toegang tot al uw persoonlijk identificeerbare informatie die we online verzamelen en te handhaven door het sturen van een schriftelijk verzoek aan de op de Info pagina-adres te bekijken. We gebruiken deze procedure om uw informatie beter te beschermen. U kunt feitelijke fouten in uw persoonlijk identificeerbare informatie te corrigeren door het sturen van een verzoek dat op geloofwaardige wijze blijkt fout. Om uw privacy en veiligheid te beschermen, zullen we ook redelijke stappen om uw identiteit te verifiëren voordat toegang verlenen of correcties.

Hoe ons te contacteren:
Mocht u nog andere vragen of opmerkingen over deze privacy policies, stuur ons dan een e-mail, of neem contact op met onze klantenservice online.